Audience celebration concert 1190297

Over All Arts

All Arts Belastingadviseurs legt zich toe op belastingadviezen aan artiesten, gezelschappen, theaters, poppodia, festivals, media en sport.

Dat gaat over DJ’s en dance, popmuziek en podia/festivals, toneel en theater, klassieke muziek, radio en televisie en sporters en wedstrijden/toernooien. De hele dag door, we doen niets anders.


We zijn gevestigd in Rotterdam, op een mooie plek 45 meter boven de stad met zicht op o.m. de Erasmusbrug. Rotterdam onderscheidt zich in veel van andere steden in Nederland. Met een onmiskenbaar accent, met veel vernieuwing en met de wil om veel werk te verzetten. Met een eigen vliegveld, maar ook met de trein maar op 26 minuten van Schiphol en op 40 minuten van de hoofdstad. Rotterdam is een metropool met 1,1 miljoen inwoners (incl. voorsteden). Er gebeurt veel en er is een grote aantrekkingskracht op mensen van buiten.

Wij weten veel van o.m. de Nederlandse artiestenregeling, veel verdienen en niet teveel belasting betalen, optreden/werken in het buitenland, anbi-status, culturele instellingen en vennootschapsbelasting, subsidies en btw, werken met freelancers en zo meer.

Wie zijn wij:

Dick Molenaar

Hellen Bank

Ellen Tinga

Teresa van Wanrooij

Ingang Maastorenflat