Over ons

All Arts Belastingadviseurs legt zich toe op belastingadviezen aan artiesten, gezelschappen, theaters, poppodia, festivals, media en sport. Dat gaat over DJ’s en dance, popmuziek en podia/festivals, toneel en theater, klassieke muziek, radio en televisie en sporters en wedstrijden/toernooien. De hele dag door, we doen niets anders.

We zijn gevestigd in Rotterdam, op een mooie plek 45 meter boven de stad met zicht op o.m. de Erasmusbrug. Rotterdam onderscheidt zich in veel van andere steden in Nederland. Met een onmiskenbaar accent, met veel vernieuwing en met de wil om veel werk te verzetten. Met een eigen vliegveld, maar ook met de trein maar op 26 minuten van Schiphol en op 40 minuten van de hoofdstad. Rotterdam is een metropool met 1,1 miljoen inwoners (incl. voorsteden). Er gebeurt veel en er is een grote aantrekkingskracht op mensen van buiten.

Dick Molenaar studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit en verdedigde in 1988 zijn scriptie “De belastingheffing van artiesten” bij Prof. Leo Stevens. In 2006 verdedigde hij daar zijn tevens proefschrift “Taxation of International Performing Artistes” voor een promotiecommissie onder leiding van Prof. Maarten Ellis. Sindsdien is hij als onderzoeker verbonden aan de capgroep Fiscaal Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam.