Over ons

All Arts Belastingadviseurs legt zich toe op belastingadviezen aan artiesten, gezelschappen, theaters, poppodia, festivals, media en sport. Dat gaat over DJ’s en dance, popmuziek en podia/festivals, toneel en theater, klassieke muziek, radio en televisie en sporters en wedstrijden/toernooien. De hele dag door, we doen niets anders.

We zijn gevestigd in Rotterdam, op een mooie plek 45 meter boven de stad met zicht op o.m. de Erasmusbrug. Rotterdam onderscheidt zich in veel van andere steden in Nederland. Met een onmiskenbaar accent, met veel vernieuwing en met de wil om veel werk te verzetten. Met een eigen vliegveld, maar ook met de trein maar op 26 minuten van Schiphol en op 40 minuten van de hoofdstad. Rotterdam is een metropool met 1,1 miljoen inwoners (incl. voorsteden). Er gebeurt veel en er is een grote aantrekkingskracht op mensen van buiten.

Dick Molenaar studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit en verdedigde in 1988 zijn scriptie “De belastingheffing van artiesten” bij Prof. Leo Stevens. In 2006 verdedigde hij daar zijn tevens proefschrift “Taxation of International Performing Artistes” voor een promotiecommissie onder leiding van Prof. Maarten Ellis. Sindsdien is hij als onderzoeker verbonden aan de capgroep Fiscaal Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

Nieuws 12-10-2018:

We zijn op zoek naar een aankomende


BELASTINGADVISEUR


Het strekt tot aanbeveling als je:
- Een fiscale opleiding hebt gevolgd
- Al enkele jaren fiscaal aan het werk bent
- Een goed gevoel hebt bij muziek en theater
- In Rotterdam of directe omgeving woont
- Vrolijk, enthousiast en actief bent

We zijn lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en andere organisaties in Nederland en het buitenland. We doen veel aan kennisontwikkeling en opleiding en iedereen hier heeft direct contact met cliënten. En we gaan naar optredens kijken.

Ben je geïnteresseerd, meer informatie staat hier op de website of bel met 010-4363555 . En als je zo serieus bent dat je wilt reageren, mail dan naar Hellen Bank (hbank@allarts.nl). Graag vóór 1 november 2018.