Over ons

Artiesten, culturele instellingen, sporters en sportorganisaties hebben behoefte aan specialisten, aan adviseurs die begrijpen waar zij mee bezig zijn, maar vooral aan adviseurs die slim en betrouwbaar met hun belastingzaken kunnen omgaan. Betrokkenheid en kennis, niet loslaten waar anderen afhaken.

All Arts is gevestigd in Rotterdam, de havenstad die zich in veel onderscheidt van andere steden in Nederland. Met een onmiskenbaar accent, met veel vernieuwing en met de wil om veel werk te verzetten. Met een eigen vliegveld, maar met de trein maar op 26 minuten van Schiphol en op 40 minuten van de hoofdstad. Rotterdam is een metropool met 1,1 miljoen inwoners (incl. voorsteden). Er gebeurt veel in de stad en er is een grote aantrekkingskracht op mensen van buiten.

Dick Molenaar studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit en verdedigde in 1988 zijn scriptie “De belastingheffing van artiesten” bij Prof. Leo Stevens. In 2006 verdedigde hij daar zijn tevens proefschrift “Taxation of International Performing Artistes” voor een promotiecommissie onder leiding van Prof. Maarten Ellis. Sindsdien is hij als onderzoeker verbonden aan de capgroep Fiscaal Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam.